Saturday, 25 January 2014

Thailand Day 4: Going home

Akhirnya abis jugek cite ke Bangkok ni yeh..sorry for keeping u guys waiting!

Hari keempat, 11th March 2011.Bangun kul 4 pagi.Sebab flight kul 8 pagi and have to be at the airport by 6.30 am.Bgn, mandi, bersiap, pastu kul 5.30 sarapan di hotel.Kul 6 pagi bas dah tunggu di parking.Terus bertolak ke Suvarnabhumi airport....


POsing itu mesti...

Muka seronok nak balik....



sementara menunggu flight..apelagi...klik..klik

Suke nengok si cilik ni...travel dgn mak dia je...dia pandai lak lari2 bila aku cuba amik gmbr dia
Kat departure hall airport...

Sarapan lagi sekali jam 11 pagi...hehehe..mana boleh tahan...awal sgt sarapan pagi tadi..


Alhamdulillah..kiranye ni first time gi oversea ..ooppss..over the river sebab Thailand kan dekat je...semoga ada peluang nak ke luar negara jalan2 tgk negara org lagik..actually ada tawaran gi seminar patologi kat Surabaya bulan 6 ni..cuma kalau clash dgn pembedahan abah aku, tak pegi lah kot..lagi pula tak sure sama ada kene byr sendiri atau ditaja..kalau ditaja, dan takdek apa2 aral melintang, nak gak pegi hik hik hik....benda free kihkih...

No comments:

Post a comment