Tuesday, 2 June 2020

Review: Kek Mamasab Bakery

Pertama kali makan masa adik ipar bawa balik Pecan Butterscotch. Saya sebenarnya memang suka kek tapi dah kurangkan makan kek sejak 2014 ( tapi terrrrbabas tu ada je hahaha especially bila ada outstation). So far, makan kek bila ada birthdays je..



Kemudian masa bulan puasa tu , masa gi beli baju raya anak-anak...saya gi cari la kedai Mamasab kat Kota Tinggi tu...ada lah outlet dia kat Heritage Mall..saya beli kombo 4 perisa ni...



Sampai rumah, cari-cari lagi eh..ada la agen Kluang..apa lagi...hahaha...beli makan dgn kawan-kawan pulak...

Red velvet




Review : semua kek dia sedap..yang saya dah rasa.

Pecan Butterscotch
Chocolate moist
Red velvet(my fav)
Pandan
Devil cheese chocolate

Boleh request campur-campur tapi tgk stok

Chocolate moist cake RM40


Pecan butterscotch dgn dfcc (devil food chocolate cake)cheese


Dengan harga RM40 bagi saiz 7 inci..saya rasa berbaloi..sebab utk topping memang tak kedekut. Dan selalu beli kek...ada yang kek sedap..topping tak sedap..atau topping ok..tapi kek so-so..bagi saya so far, Mamasab ni sedap semuanya..kek dan topping. Cheese topping pun mewah...chocolate topping pun sama.

Kek mini pun ada...untuk yang tak nak beli kek saiz besar .Range harga kek mini : RM7-12. Range harga kek start dari 7 inci termasuk yang bertingkat pun ada..dalam RM40-100.




Ini link whatsapp ejen kek Mamasab Kluang ya.. www.wasap.my/60167770754/kekredvelvet

2 comments:

  1. sesekali makan ok lah tu. lama dah tinggal kan.

    ReplyDelete
  2. Haha tp bulan ni kan.. tetiba ada 2-3 birthdays adik n kwn2... Lps tu anniversary lg aduhhh... Lg satu beli sbb senang nk g umah ejen ni since umah dia otw sy ulang alik kerjaaa hahaha

    ReplyDelete