Saturday, 15 October 2016

Riadah pagi Jumaat

Riadah pagi pada hari hujung minggu....mula - mula tak plan pun nak jogging tapi pakai je lah kasut sukan...

Lepas tu hubby jog 3 round sementara sy jaga anak-anak bermain di playground...lepas tu..lepas tu..waaa tak boleh tahan!!! hahahha..light jog je physiotherapist kata boleh kannnnnnnnnn kan?




Mula-mula duduk-duduk dulu...tapi kan kaki rasa gatal nak jogging jugak hahaha


haaaa kan....mana boleh tahannnn.... ikutkan hati nak buat smpi 5km tapi anak-anak dah kepenatan so kita balik dulu...!

No comments:

Post a comment