Sunday, 11 December 2016

Cuti - cuti di Tanjung Leman

Baru nak update, asyik lupa nak transfer gambar..percutian singkat kami di Tanjung Leman ( FELDA Residence Tg.Leman), pada 1 Disember 2016 baru-baru ini. Jarak Tg.Leman dari Kluang, kira - kira 2 jam perjalanan.....Normal rate bilikyang kami sewa ( 3 x superior room untuk 9 orang punya stay),sepatutnya RM250/room, tapi since sy book melalui Agoda, dapat lah harga RM180/room. Complete with breakfast. Breakfast dia tak bynk pilihan, ok lah...sebab nak gi makan kat sini, agak jauh dan agak mahal (kawasan resort kan). Nak ke Mersing boleh, tapi jaaaaauuuh lagi dlm 20 min perjalanan. Kami nak cuti-cuti santai, lagipun 1 hari je pun(checkout 2hb).

Benda pertama..mesti lah kolam yang dituju..depan bilik kami je ni.Utk kids, 0.65m kedalaman.

Bapa saudara dan sepupu Eein Aisy :)..di kedalaman 1.2m

Haruslah gambar dalam air..dah macam dugong dah adik Aisy hahahaha



Esok paginya selepas subuh saya jogging...anak-anak belum bangun, hubby tlg jagakan..sebab lepas tu beliau pula nak jogging ( take turn..hahaha).

masa ni jam 6.45 pagi...



View yang cantik...subhanallah

Dan jam 9 pagi lebih kurang...anak-anak request nak main pasir...




budak-budak, cepat buat kawan...


So...itulah secebis kisah percutian 1 hari kami :D....

No comments:

Post a comment