Sunday, 4 March 2018

Karnival We Love Archery Kluang - 3.3.2018

Baru - baru ni, Akademi Memanah Thalhah ada buat iklan di sekolah anak saya..since it is free, lwt's go check it out..lagi pun Eein minat sangat nak belajar memanah, terpengaruh dengan movie Brave lah ni. Nanti kita btahu dia ya, memanah ni sunnah Nabi Muhammad SAW. Untuk tujuan karnival ni, pelajar diberikan try-outs percuma sebanyak 2kali cubaan. Sesiapa nak belajar lanjut, ada kelas breskala kecil ( basic 3 hour class:RM70 yurannya), dan lagi satu pakej RM270..beberapa hari punya training sampai pandai.
 
Aisy pula ckp dia tak minat...tak apa nanti kita explore lagi apa yang adik Aisy lebih suka( kecuali bermain hahaha). Cuma waktu menunggu agak lama lah (dalam 30-45 minit..bila event dah start , gilirna tu bergerak laju jugaklah)sebab ramai yang dtg ke sini dan budak-budak kena bertahan duduk kat padang panas- panas masa beratur tunggu giliran memanah( jam 10 pagi pun terasa kerana panas).Harap organizer boleh sediakan khemah la untuk budak2 ni..kesian. Yang dapat turn jam 9 -10 pagi ok lagi..yang menunggu sehingga 11-12 tghari tu yang kesian.
 



Gaya dah ada

Panas merelip tapi kakak boleh senyum lagi

 
Berminat? buat masa ni kelas sekitar Kluang dan Batu Pahat sahaja..:) saya daftarkan anak untuk basic 3hours practice sahaja, April nanti.

 

No comments:

Post a comment