Wednesday, 18 January 2017

Maze Runner Feb 2017(50km virtual run)

Baru satu acara Virtual Run didaftarkan tahun ini...itupun akan bermula Februari(perlu lari /walk/jog 50 km dalam tempoh sebulan sepanjang bulan Februari).



Tetiba berkenan kat medal dia sebab kaler hijau hahahahaha..padahal xde la minat hijau.


Seminggu ni tengah berehat dari sebarang aktiviti sebab lutut masih tak berapa sihat..masih ada rasa pressure kalau berjalan seperti menuruni atau menaiki tangga.Jogging pun tak buat.Tapi lusa dah janji dengan kawan untuk teman dia ke Gunung Lambak! ( harap lutut dah pulih lah masa tu).


Badan terasa lemau ni..sebab seminggu tak beraktiviti...malam ni kena cycling! Bila lah nak achieve target nak cuba lari 10km straight shot ni..huhuhu


No comments:

Post a comment