Tuesday, 2 June 2015

Fit Malaysia (Johor) 2015: Fit Run

My first participation in 5km marathon run! SERONOK!Crowd mmg ramai.Rasanya yang lari je dak 5k manusia x termasuk crowd yg dtg join aktiviti kat khemah2 pametan.Ada zumba...self defense..fitness zone ,pemeriksaan kesihatan dll.Ada 2 event utama pada Fit Malaysia Johor 30.05.2015 ni iaitu 10km run dan 5km run.Bagi peserta 5km run kami dilepaskan jam 7.50pagi.Daku manage to finish the run dalam 8.40pagi gitu...hihik .Jogging je sebenarnya.Takdelah lari beriya.Next time of course looking forward to join again!Adrenaline overload!Event ni dirasmikan oleh YB En.KJ.Beliau pun lari juga 5km .Tapi x aci sbb dia dari mula dpt baris depan hahahaha...boleh gitu ye ..

Dengan anak-anak murid...
Sebelum lari...with my sister .



Tengah lari pun sempat bergambar hahahaha

Finishhhhhh...






My students have fun doing zumba

Nampak macam senang...kalau aku buat,,tak bergerak kot hahahaha
Ok belanja gambar KJ sekeping from FB Fit Malaysia... nice job bro! First time i tgk menteri yang boleh berlari marathon seminggu 2-3 kali ikut event yang beliau join.Kipidap!eheh....


No comments:

Post a comment