Wednesday, 12 July 2017

Hari Raya Kami...2017

Dah hampir 2 minggu dari 1 Syawal, baru rasa nak update. Cut story short,

kami bertolak ke Kuantan dahulu pada 23 Jun, tidur semalaman di sana, dan bertolak dari Kuantan ke Kelantan pada 24 Jun. Menginap di Hotel Grand Continental as a surprise kepada anak-anak ;).Langsung tak beritahu mereka berdua yang kami akan menginap di hotel. Ketika masuk bandar Kuantan, kedua - dua tengah tidur. Bila dah sampai parking, terpisat-pisat tetapi menjerit kegembiraan bila dapat tahu stay di hotel. Mana tak sukanya..hotel means...swimming pool! :)


Kedalaman kolam ni 1.2meter..tak ada separator ke arah kolam yang makin dalam 1.6meter, jadi.kena alert dan jaga anak2 betul2. Utk Eein, 1 meter ni paras bahu dia je..utk si adik, kaki tak jejak dasar, so wajib pakai pelampung


Macam - macam gaya terjun


Suasana hari raya boleh lihat gambar di bawah :)

Us

The cucus and atok

Di rumah nenek :)

Tengah - tengah tu, nenek saya...

Electrical engineering 101 hahaha



Dari kanan, saya, my uncle pakcik Man, kakak, dan makcik Zah.


1 comment:

  1. selamat hari raya cat.. dah besar dah kakak tu, sebaya dgn Adam kan dia.. adik pun dah besar. Masih di Kluang ke? kalau dtg puutrajaya helo2 lah cat, zura masih di MOA..

    ReplyDelete